KiipFit lauantaina 31.7.2010

KiipFit-tapahtuman ilme on julkaistu

Janakkalan Kiipulassa järjestetään lauantaina 31.7.2010 ensimmäisen kerran uusi vuotuinen liikunta- ja hyvinvointitapahtuma KiipFit. KiipFit-tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Janakkalan Jana Yleisurheilu. Kiipulasäätiö ja Janakkalan kunta ovat merkittävissä rooleissa uuden tapahtuman järjestelyissä.

KiipFit-tapahtuman liikuntalajeja ovat maastopuolimaraton, Kunto- ja Terveys10, Hämeen Sanomat -juniorimaastot ja liikuntamaailma, joka sopii esimerkiksi lapsille ja jossa myös erityisryhmät on huomioitu. Lisäksi alueella järjestetään liikunta- ja hyvinvointimessut, joille yleisöllä on vapaa pääsy.

Suurtapahtuman kaikki toiminnot sijoittuvat Janakkalan Kiipulaan. Tapahtuman keskuspaikkana toimii Kiipula ja kuntoliikuntareitit kulkevat luonnonkauniissa Kiipulan ja Konttilan maastossa. Liikunta- ja hyvinvointimessut rakentuvat Kiipulan kuntoutuskeskuksen ympäristöön.  

-Kiipula soveltuu upeasti KiipFit-tapahtuman keskukseksi, sillä puitteet siellä ovat erinomaiset ja nykyaikaiset. Liikuntatapahtumista etenkin maastopuolimaratonista tulee erittäin haastava, sillä Kiipulan ja Konttilan maastot tarjoavat vaihtelevan ja mielenkiintoisen reitin, Jana Yleisurheilun puheenjohtaja Arja Keltomäki kertoo.

Maastopuolimaratonin reitti tarjoaa taatusti erilaisen ja vaihtelevan kokemuksen, sillä reitti kulkee lähes koko matkan (ihan loppua lukuun ottamatta) yhtenä lenkkinä ja maisemat vaihtuvat. Reitin varrella on lampi, koivikkoa, kuusimetsää, kangasmaastoa, suota pitkospuineen, harjumaisemaa...

Lisäksi huimat korkeuserot (jopa 80 metriä) tekevät matkasta haasteellisen. Reitti kulkee valmiita polkuja ja ulkoilureittejä pitkin, mutta matkalla on myös vähän pitkospuita ja kapeampaakin polkua. Reittikartta julkaistaan heti sen valmistuttua lähiaikoina. Reittiprofiili on valmistunut.

Tapahtuman ilmeen on suunnitellut mainos- ja viestintätoimisto Dialogi. Tapahtuman logo muodostuu elementeistä, jotka kätkevät sisälle auringon ja liikunnallisen elämäntavan. Logon väreillä ovat omat tarinansa: vihreä kertoo Kiipulan harjujen vehreydestä ja keltainen kukkaloisto on Janakkalan Janan värimaailmaa. Punainen kuvastaa eteenpäinmenoa ja on tuttu Janakkalan kunnan uudesta visuaalisesta ilmeestä. Sininen kertoo reitillä olevasta vesielementistä ja on myös Janakkalan Janan värejä. Kiipula taas tunnetaan oranssistaan.

Tapahtuman yhteistyökumppanit ovat Hämeen Sanomat, Hämeenlinnan Viikkouutiset, Kunto- ja terveys -lehti, Osuuskauppa Hämeenmaa sekä Adidas. Lisäksi tapahtumamessuille odotetaan lukuisia liikuntaan ja terveyteen liittyviä maakunnallisia ja valtakunnallisia näytteilleasettajia.

KiipFit-tapahtumaan voi ilmoittautua näiden sivujen kautta 1.8.2009 alkaen.

Verkkosivuilla seurataan yhteistyössä Hämeenlinnan Viikkouutisten kanssa kuntoilijaryhmää, joka tähtää liikunnalliseen elämäntapaan sekä osallistumiseen KiipFit 2010 -tapahtumaan. KiipFit-tapahtumasta luodaan merkittävää vuotuista kuntoliikkujien ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden kohtauspaikkaa.

Tapahtuman suojelijana toimii aktiivisena kuntoilija tunnettu ulkoministeri Alexander Stubb.

Lisätietoja:
Arja Keltomäki, puheenjohtaja, Janakkalan Jana yleisurheilu puh. 050 524 5310, www.janakkalanjana.info

Pirjo Alijärvi, asiakkuuspäällikkö, Kiipula, puh. 050 599 8341, www.kiipula.fi

Johanna Rosnell-Varjo, viestintäpäällikkö, Janakkalan kunta puh. 040 824 2756, www.janakkala.fi
  

 

  


<-- Takaisin

• • • • • • • • • • • •

 

©2018 Ajankohtaiset | KiipFIT Trail Run